blött

SHIIET vad det regnade igår kväll/natt!!! Har aldrig varit med om något liknande! Nu är jag på jobbet. Började två och tur var väl det för imorsse när dom kom hit var det översvämning i nästan hela butiken! :O ujujuj. Så nu har dom torkat och torkat och torkat. Nästan allt är som vanligt nu igen som tur är :) Det är sjukt vad naturen kan åstakomma egentligen!

Ikväll blir det lite inflyttningsfest hos Emma :) Hoppas på en regnfri kväll!

BIO

Igår kväll var det bio som stod på schemat. Harry Potter del 2 blev det och självklart var det Malin jag gick med. Vi har gått och sett allihopp tillsammans :) (förutom en, där ingen av oss fattar hur det kunde hända) Den var hur som helst jättebra!! Känns konstigt att allting är slut nu! Var iallafall hur kul som helst att träffa Malin. Var länge sen känns det som! Gud vad jag tycker om henne! Min gamle vän :)

Hahaha hittade en snyggisbild på mig och malen från 05 tror jag :D

Slappt på jobbet

Denna vecka så jobbar jag på dagiset och det är såååå lugnt nu. FÖR lugnt typ :P Vi är ca fem barn varje dag och igår var det bara två barn kvar de sista 2,5 timmarna :P sitter och gör halsband och målar lite :) Idag har vi iallafall grillat ute. Korvburgare stod på menyn ;) Jag fick vara grillkock så nu stinker jag grillad falukorv :S jaja. Har iallafall fått förlängt kontrakt nu :D !! wiiiee!!! Fast fortfarande bara 50%, men bättre än inget! Till vintern kanske det blir mer ifall det börjar fler barn till hösten och frammåt :) Hoppas!!

Fin bild som ett av barnen målade igår ;) visst är dom duktiga!! lööv dem!

Underbar helg

Var ute hos mamma och pappa i Gallnäs med Niklas i lördags :) några av släkten på pappas sida (som vi sällan träffar) var där en stund med :) På kvällen var vi ute och fiskade vilken var DUNDERMYSIGT!! Niklas fick sin försa gädda i hela sitt liv!! :D haha. Han var superglad resten av helgen :) Blev grillad mat på kvällen och bara umgås och mysa. gillart!

här är niklas och hans lille gädda :)

Party Party

I fredags var det Party med många av mina fina simmarvänner och lite annat folk :) Blev en ganska galen kväll! är är bilderna som blev tagna :)









Köpenhamn

Åkte iväg på en liten resa med familjen till köpenhamn i tisdags morse. Niklas var också med så det var trångt i bilen :P Hade tänkt shoppa lite men jag tyckte att det var så dyrt :S (eller så är jag snål). Men jag fick med mig ett par jeansshorts från topshop iallafall :) Tivolit besökte vi också men det är ju inte alls som lisseberg. Väldigt litet men väldigt mysigt! Åkte några karuseller iallafall. Radiobilarna var nog roligast haha. Har inte skrattat så mycket på lääänge! På kvällen sista kvällen så besökte vi Hard Rock Café :) satte oss och tog en varsin drink och lyssnade till musiken. Dock så märkte jag efter några klunkar att det blivit en alkoholfri drink haha. Men den var SUPERGOD ändå :D Här kommer lite bilder :)



Vi åkte en slags båt runt bland alla kanaler (sån som dom har i göteborg som kallas paddan) Jättemysigt!



Mamma&Pappa :)


Den här mannen är med i Guinness world records som världens längsta person. Tänk o möta han på stan! LÅÅÅÅNG!


Bruuuuudarna


Tivoli


Hard rock



iphone-problem

Hej hej alla. Som ni vet så äger ju jag en ipone men jag vet inte om jag har regristrerat den ÄN. Har varit på massa olika äventyr nu och har jättemånga bilder som jag vill visa men kan inte lägga in dem från moilen på datorn. Måste man regristrera mobilen på datorn? kan man ha två ipones regristrerade på datorn (för niklas har ju en och hans är det). snälla den som kan svara på detta (för niklas kan typ inte :P).



Ciao!

Sm i Halmstad

Är just nu i Halmstad och simmar SM. Har gått sådär men jag ska nog inte förvänta mig för mycket med tanke på att jag inte tränat superbra de senaste månaderna. Än så länge så har jag simmat 50 och 100 Frisim inviduellt. Ingen B-final på något. Var ganska nära på 50 men det var väldigt bra tider iår! Sen har vi simmat två st lagkapper. 4x200 fr gick överraskande bra! :) Dock ingen final men min tid var bra. Tycker hur som hellst att det är riktigt kul att vara här! Alla är glada och tycker om mina simmare bara mer o mer :D haha. (inte för att jag tyckt illa om dom tidigare men :P) Ligger nu på hotellet med mina sovkamrater Eve och Vickan. Imorgon är det 50 fjäril som gäller. KUL! Ska ta lite bilder så jag kan lägga upp några :)





Ciao!

RSS 2.0